Anoniem contact op Gayerotiek.nl

Natuurlijk word je als lid van GayErotiek.nl graag gevonden door iemand die sexcontact wilt met je. We kunnen ons echter goed voorstellen dat je liever niet hebt dat anderen je net zo makkelijk kunnen vinden. Op GayErotiek.nl bieden we je daarom de mogelijkheid om op diverse manieren je profiel anoniem te maken.

Alle instellingen die je nodig hebt om je profiel minder goed vindbaar te maken vind je na het inloggen bij Profielbeheer in het tabblad Anonimiteit. Daar kun je op de volgende manieren je anonimiteit vergroten:

Onzichtbaar maken voor zoekmachines

Standaard kunnen zoekmachines alle profielen die zich op GayErotiek.nl bevinden indexeren. Indexeren betekent dat ze de tekst en plaatjes die op het profiel staan in hun zoekresultaten opnemen. Wanneer iemand in een zoekmachine zoekt op je profielnaam of andere informatie die je hebt ingevuld zou het dus kunnen dat ze op je profiel stuiten.

Om te zorgen dat je profiel niet in de zoekresultaten van zoekmachines terechtkomt vink je de optie Verberg mijn profiel voor de zoekmachines in het tabblad Anonimiteit.

Profielfoto alleen tonen aan ingelogde bezoekers

Een duidelijke profielfoto is een prima idee als je meer reacties op je profiel hoopt te ontvangen, maar daarmee zou je ook herkend kunnen worden door een toevallige bezoeker van onze wbesite. Als je herkenbaar in beeld staat kun je er dus ook voor kiezen om de profielfoto alleen zichtbaar te maken voor mensen die ook bij onze site zijn ingelogd, oftewel andere leden die ook op zoek zijn naar sexcontact.

Om te zorgen dat alleen leden van de website je profielfoto kunnen bekijken zet je een vinkje bij Verberg mijn foto's voor niet-geregistreerde gebruikers.

Profiel niet op de voorpagina tonen

Om de kans dat je een leuk sexcontact vindt te vergroten kunnen we af en toe je profiel op de voorpagina van onze website laten zien. Dit doen we standaard voor elk profiel, omdat we graag willen dat iedereen aan onze site een opwindend contact overhoudt. Wanneer je echter liever niet wilt dat bezoekers van de voorpagina van GayErotiek.nl meteen je profiel te zien kunnen krijgen kun je deze optie zelf uitschakelen. Dat doe je door de optie Verberg mijn profiel op de voorpagina aan te vinken.

Je profiel kan dan nog wel gewoon op de normale manier via het zoeksysteem worden gevonden.

Vergeet niet om na het wijzigen van de hierboven genoemde instellingen even op de knop Aanpassen te drukken om de wijzigingen toe te passen. Dan kom je niet alsnog voor een onplezierige verrassing te staan!

Nieuwste Leden
Hugo007
(28)
Overijssel
lolyp..
(38)
Limburg
Simonneu
(29)
Zeeland
sexen..
(44)
Overijssel
liesbert
(75)
Noord-Holland
Submi..
(46)
Utrecht
thepope
(47)
Zuid-Holland
mysone89
(28)
Noord-Holland
Slaaf..
(26)
Flevoland