Schrijf je vandaag nog gratis in
Meld u gratis aan en vind direct een sex partner!
Ja, ik ga akkoord met de AV en zal wekelijks updates per e-mail kunnen ontvangen.
Nieuw aangemelde leden
teddybeerk..
(32)
Limburg
Hugo007
(28)
Overijssel
Jim71
(46)
Drenthe
thepope
(47)
Zuid-Holland
supergaaf6..
(64)
Overijssel
sexensched..
(44)
Overijssel
Informatie over Gay Sex

Gay Sex

Gay sex is heel divers en natuurlijk erg lekker, maar het is niet altijd even makkelijk. Hoe leer je als beginnende top of bottom bijvoorbeeld hoe je het lekkerst anale sex kunt hebben? En hoe zorg je dat je goed beschermt bent tijdens je erotische avonturen?

Gay sex niet automatisch hetzelfde als anale sex

In tegenstelling wat veel mensen denken zijn homoseksuele mannen echt niet allemaal belust op anale sex. Gay sex hoeft dus ook echt niet alleen om penetratie te draaien, ook orale sex en elkaar op allerlei andere manieren sensueel verwennen is natuurlijk heerlijk. Je hoeft je dus nooit verplicht te voelen om anale sex met iemand te hebben omdat dit zo zou horen. Het is daarom erg belangrijk om een man te vinden die in grote lijnen overeenkomt met je eigen wensen wat gay sex betreft.

Ook al laten gay sex films vaak een heel ander beeld zien, sex is voor de meeste mannen toch nog altijd een uiting van emotie en liefde. Natuurlijk komt er ook genoeg casual sex tussen mannen voor (het bestaan van dark rooms en cruisebanen zijn tegenwoordig ook gewoon bij het grote publiek bekend) maar wanneer je een relatie hebt met een man begint gay sex ook gewoon met het uiten van liefde. Gay sex begint dus ook gewoon met ontspannen zoenen, strelen en knuffelen.

Anale gay sex, top, bottom of allebei?

Als je aan anale gay sex wilt beginnen zul je eerst moeten bepalen wat je leuker en lekkerder lijkt, top zijn of bottom. Over het algemeen heeft dit weinig te maken met je personaliteit of lichaamsbouw, dat is een stereotype benadering die goed werkt in pornofilms maar weinig met de realiteit te doen heeft. Wanneer je er nog niet zeker van bent of je liever top of bottom bent is experimenteren het beste. Dat kan natuurlijk ook al wanneer je nog geen sexpartner hebt.

Veel mannen weten meteen (of denken te weten) dat ze top of bottom zijn. Veelal klopt dit ook wel, maar door te experimenteren kun je erachter komen dat ook de andere rol erg lekker kan zijn. Mannen die zowel top als bottom zijn worden ook wel switch genoemd. Zij vinden het lekker om bij anale gay sex zowel te neuken als geneukt te worden. Wanneer je een partner weet te vinden die ook van beide manieren houdt dan ligt de weg open naar het ultieme genot voor jullie.

Zo leer je goed te toppen

Een goeie top zijn is niet hetzelfde als iemand hard en lang kunnen neuken. Je kunt jezelf een goede top noemen als je in staat bent jouw bottom veel genot te schenken. Als dat is door hem hard te neuken is dat natuurlijk prima, maar het leren beheersen van verschillende technieken en je eigen opwinding in bedwang kunnen houden is ook erg belangrijk.

Het is bijvoorbeeld heel belangrijk dat je in staat bent je sexpartner goed voor te bereiden op penetratie. Als hij ontspannen is zal de sex voor jullie beiden lekkerder zijn en kun je meestal uiteindelijk ook veel verder gaan dan wanneer je de ruwe benadering kiest. Als hij het opwindend vind om je te pijpen zorg je dat hij goed bij je kan terwijl je ondertussen zijn anus ontspant en voorbereidt. Dat kun je bijvoorbeeld doen door te rimmen, masseren en te vingeren en zo zijn anus steeds meer te ontspannen. Doe het ook tijdens de penetratie eerst rustig aan, zorg dat je bottom telkens hunkert naar een beetje meer en probeer pijn zoveel mogelijk te voorkomen.

Tips voor de beginnende bottom

Behalve alles wat een top kan doen om anale sex tot een succes te maken zijn er ook genoeg dingen die de bottom kan doen. Wanneer je als bottom regelmatig masturbeert met diverse formaten seksspeeeltjes zoals dildo\'s kun je zelf leren hoe je moet ontspannen. Die ervaring komt goed van pas wanneer je voor het eerst anale gay sex met een andere man gaat hebben. Niet alleen leer je hoe het voelt als een voorwerp je anus binnenkomt maar ook je spieren leren zich beter te ontspannen en dat is een absolute noodzaak als je van anale sex wilt genieten.

Behalve een correct gebruik van condooms, wat voor zich spreekt natuurlijk, is het ook belangrijk om hygi?ne in acht te nemen. Een anale spoeling, ook wel enema genoemd, zorgt ervoor dat je mooi schoon bent van binnen.

Wanneer je last hebt van pijn is het nog belangrijker om de penetratie heel rustig op te bouwen. Veel mannen hebben baat bij bepaalde ademhalingstechnieken waarmee je kunt leren de spanning in je spieren te verminderen.

Veilige gay sex

We hebben het onderwerp veilige sex al kort aangestipt. Dit is natuurlijk heel erg belangrijk, vooral voor mannen die ook aan anale sex doen. De anus is namelijk erg gevoelig, wondjes ontstaan snel en die hoef je niet eens zelf op te merken. Door die wondjes kun je eenvoudig besmet raken. Een condoom gebruiken is ook enorm belangrijk wanneer je alleen aan orale sex doet. Tenslotte kun je er nooit 100 procent op vertrouwen dat je sexpartner helemaal vrij is van SOA\'s.

Wanneer je regelmatig sex hebt met verschillende mannen is het onontkoombaar om ook regelmatig een SOA-test te laten uitvoeren. Dan ben je er het snelste bij mocht je toch iets hebben opgelopen en voorkom je dat er meer mensen besmet raken dan zou hoeven. Uiteindelijk heb je namelijk niet alleen verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid maar ook voor die van je sexpartners.