Schrijf je vandaag nog gratis in
Meld u gratis aan en vind direct een sex partner!
Ja, ik ga akkoord met de AV en zal wekelijks updates per e-mail kunnen ontvangen.
Nieuw aangemelde leden
gayboy
(18)
Utrecht
Gamgjwz
(22)
Zuid-Holland
Daansexx
(20)
Limburg
poelie79
(38)
Overijssel
martin2772..
(31)
Overijssel
Bas0251
(21)
Noord-Holland
Nieuws
Openbare seks in het museum
Niks spannender dan een seksueel avontuurtje waarbij je misschien wel betrapt kunt worden. Bijvoorbeeld seks in het bos, op een parkeerplaats langs de snelweg of in de openbare toiletten.. Lees verder »
Verbod op homoseks India onderzocht
Homoseksuele mannen in India zien eindelijk weer een beetje licht gloren aan de horizon. Het hooggerechtshof van India gaat zich namelijk buigen over het verbod op homoseks wat twee jaar.. Lees verder »
Gay mannen mogen weer bloed doneren
Deze week werd bekend dat mannen die toegeven seks te hebben gehad met andere mannen weer bloed mogen doneren. Maar daarbij moet wel worden vastgesteld dat die mannen van minister Schippers.. Lees verder »
Hetero mannen hebben seks met mannen
Ook veel hetero mannen fantaseren over seks met een andere man. Dat zegt Jane Ward, schrijfster van het boek Not gay: sex between straight white men. Ook experimenteren steeds meer mannen.. Lees verder »
Wat voor groente is jouw piemel?
Een student design in Taiwan heeft voor zijn afstudeerproject een nieuwe lijn condooms ontworpen, waarbij hij inspiratie opdeed bij verschillende groente- en fruitsoorten. Zo wilde hij met.. Lees verder »
Casual sex boost kwaliteit sperma
Wanneer een man veel verschillende sekspartners heeft is dat heel goed voor de kwaliteit van zijn sperma. Dat zeggen Amerikaanse onderzoekers nadat ze het zaad van een grote groep mannen.. Lees verder »