Schrijf je vandaag nog gratis in
Meld u gratis aan en vind direct een sex partner!
Ja, ik ga akkoord met de AV en zal wekelijks updates per e-mail kunnen ontvangen.
Nieuw aangemelde leden
mysone89
(28)
Noord-Holland
erick44
(56)
Overijssel
waterduive..
(35)
Zeeland
Hugo007
(28)
Overijssel
sexensched..
(44)
Overijssel
gayboy
(18)
Utrecht
Nieuws
Wat voor groente is jouw piemel?

Een student design in Taiwan heeft voor zijn afstudeerproject een nieuwe lijn condooms ontworpen, waarbij hij inspiratie opdeed bij verschillende groente- en fruitsoorten. Zo wilde hij met name de pasvorm van de rubbertjes eens een flinke make-over geven, want daar schortte volgens hem nog wel het een en ander aan.

Elke piemel is weer anders en heeft ook een andere vorm. Toch is de pasvorm van verschillende condooms vaak hetzelfde en verschillen ze alleen in formaat. Daar moest volgens Guan-Hao maar eens verandering in komen en dus varieerde hij zijn condooms niet alleen in lengte, maar ook in dikte.

Een goede pasvorm vergroot het draagcomfort van het condoom, zegt Guan-Hao in een interview, maar ook de veiligheid. Mannen kopen namelijk nog te vaak een condoom in een maat die eigenlijk niet geschikt is voor ze, meestal omdat het condoom gewoonweg fijner aanvoelt. Met de nieuwe pasvormen hoopt de student dan ook voor elkaar te krijgen dat mannen vaker een perfect zittend condoom gebruiken. Daardoor scheurt het condoom minder snel en is er dus minder risico op het oplopen van een SOA.

Heel direct kunnen mannen bij Guan-Hao kiezen uit een wortel, banaan, komkommer, raap of courgette. Stuk voor stuk verschilt daarbij niet alleen de lengte, maar vooral ook de dikte van de penis en daarmee dus ook die van het condoom. Hij won inmiddels al enkele vooraanstaande prijzen met zijn ontwerp en de kans is dan ook groot dat we de condooms binnenkort ook hier in de winkels terug zouden kunnen vinden.