Schrijf je vandaag nog gratis in
Meld u gratis aan en vind direct een sex partner!
Ja, ik ga akkoord met de AV en zal wekelijks updates per e-mail kunnen ontvangen.
Nieuw aangemelde leden
christelij
(31)
Limburg
supergaaf6..
(64)
Overijssel
juri31
(31)
Utrecht
gonzi30
(30)
Zuid-Holland
Joseph
(23)
Drenthe
Olecab12
(19)
Overijssel
Nieuws
Hetero mannen hebben seks met mannen

Ook veel hetero mannen fantaseren over seks met een andere man. Dat zegt Jane Ward, schrijfster van het boek Not gay: sex between straight white men. Ook experimenteren steeds meer mannen die verklaren heteroseksueel te zijn met andere mannen. In haar boek probeert Ward te ontdekken hoe mannen hun seksualiteit met andere mannen verkennen, hoe ze dat zelf verklaren en hoe ze het goedpraten onder de druk van een overwegend nog altijd heteroseksuele maatschappij.

Er zijn veel situaties waarin heteroseksuele mannen hun seksualiteit verkennen met andere mannen. Volgens Jane Ward zijn daar vele voorbeelden voor te vinden. Ze bespreekt onder meer ontgroeningsrituelen waarbij seks een rol speelt bij onder meer studentenverenigingen en bijvoorbeeld in het leger. Juist in overwegend mannelijke bolwerken als een militair regiment wordt daarvan regelmatig gebruik gemaakt.

Dat je in de douche van een gevangenis niet je zeepje moet laten vallen is ook algemeen bekend, want homoseksuele seks 'uit nood' omdat er geen vrouwen voor handen zijn is ook een wijd verspreid gegeven. Dit gebeurt volgens Ward bijvoorbeeld ook op schepen die langdurig op zee zitten, matrozen die dan bij elkaar in bed belanden zijn dan geen uitzondering.

Het goedpraten van seks tussen mnnen onderling vindt vooral plaats bij de 'gedwongen' omstandigheden, zoals studenten die verplicht worden met elkaars anus te spelen als ze lid willen worden van een bepaalde studentenvereniging. Dit gebeurt dan onder het mom van 'male bonding'. Zo lang er maar hard genoeg geroepen wordt door alle partijen dat er niks homoseksueels aan is, dan is dat ook zo, vinden ze.