Schrijf je vandaag nog gratis in
Meld u gratis aan en vind direct een sex partner!
Ja, ik ga akkoord met de AV en zal wekelijks updates per e-mail kunnen ontvangen.
Nieuw aangemelde leden
Rein97
(20)
Noord-Holland
supergaaf6..
(64)
Overijssel
Cheeseman
(54)
Noord-Holland
Michielgei..
(18)
Drenthe
gonzi30
(30)
Zuid-Holland
Blondie199..
(21)
Friesland
Nieuws
Verbod op homoseks India onderzocht

Homoseksuele mannen in India zien eindelijk weer een beetje licht gloren aan de horizon. Het hooggerechtshof van India gaat zich namelijk buigen over het verbod op homoseks wat twee jaar geleden weer werd opgetuigd na vier jaar uit de wet geschrapt te zijn geweest.

Dat verbod maakte homoseksuele seks strafbaar en wie erop werd betrapt moest vrezen voor een gevangenisstraf van tien jaar. Het aantal veroordelingen bleek in de praktijk behoorlijk mee te vallen, maar de angst is er daarom nog niet minder om binnen de homogemeenschap. Ook omdat mannen zo rg vatbar werden voor afpersing. Kwaadwillenden dwongen homoseksuele mannen vaak om geld te geven in ruil voor stilzwijgen.

Helaas is de beslissing die het Hooggerechtshof binnenkort zal maken wel de laatste strohalm voor de homoseksuele mannen in India, want als het wettelijke verbod van krcht blijft is de kans groot dat dit nog jarenlang het geval zal zijn. Er zou dan een nieuwe wetswijziging nodig zijn om homoseks weer legaal te maken. De weerstand tegen homoseksuelen is echter dusdanig groot in India dat de kans dat dit gebeurt erg klein is.