Schrijf je vandaag nog gratis in
Meld u gratis aan en vind direct een sex partner!
Ja, ik ga akkoord met de AV en zal wekelijks updates per e-mail kunnen ontvangen.
Nieuw aangemelde leden
teddybeerk..
(32)
Limburg
Olecab12
(19)
Overijssel
Cheeseman
(54)
Noord-Holland
willyboy
(24)
Limburg
Deepthroat..
(31)
Noord-Brabant
liesbert
(75)
Noord-Holland
Nieuws
Openbare seks in het museum

Niks spannender dan een seksueel avontuurtje waarbij je misschien wel betrapt kunt worden. Bijvoorbeeld seks in het bos, op een parkeerplaats langs de snelweg of in de openbare toiletten van een benzinestation.

Gerard Joling en Hans Klok hebben echter het liefst openbare seks met een beetje niveau. Zij gaan niet naar een cruisebaan of in een steegje staan met elkaar. Niks van dat alles, wanneer Geer en Klok met elkaar van bil gaan doen ze dat bijvoorbeeld in het Van Gogh Museum. Dat bekenden ze onlangs, natuurlijk met veel plezier, tijdens een interview op Radio 538.

Wie net als Gerard en Hans van openbare seks houdt moet echter wel steeds vaker goed opletten. Je kunt tegenwoordig niet alleen meer betrapt worden door toevallige passanten, maar ook door drones, En aangezien die dingen meestal een camera aan boord hebben is het risico dat je ineens in je blootje op internet verschijnt een stuk groter dan een aantal jaren geleden.

Dat ondervond onlangs ook een stelletje in Rusland. Het koppeltje toeristen had een kerktoren beklommen en aangezien ze alleen waren gaven ze zich over aan een heet vluggertje. Ze hadden echter niet in de gaten dat er een drone rond de kerk vloog die opnames van het oude gebouw aan het maken was. Zo waren ze verleden week ineens op internet te bewonderen tijdens hun seksuele uitspattingen op het monument.